Scrum workshop 2014

  • 15 Apr 2014
  • World Forum The Hague, Netherlands

Description

The Scrum workshop 2014 is focused on the Scrum process and tools.

The Scrum workshop 2014 brings together all members of a (future) Scrum Team including:

  • Participants who have no experience with SCRUM and want to learn more about this
  • Professionals who already participate in SCRUM projects and wish to learn tools to get more professional

Tijdens deze interactieve workshop wordt de deelnemer meegenomen door alle fases van Scrum. Aan de hand van een voorbeeld wordt in teamverband Scrum in de praktijk gebracht. Na een introductie van Scrum worden de verschillende fasen een voor een doorlopen en zullen praktijkoefeningen worden gedaan.

Tijdens de praktijkoefeningen ontstaan situaties die de deelnemers zelf hebben aangegeven als moeilijk te ervaren of wordt een situatie ingebracht door de trainers uit de praktijk. De praktijkoefeningen zijn volledig gericht op het Scrum proces. Er wordt gedurende de dag geen code geschreven. Wel zal gewerkt worden met Team Foundation Server om de deelnemers inzicht te geven in de toegevoegde waarde van deze tool tijdens het Scrum proces.

Deze workshop richt zich op het Scrum proces en de tools die daar in kunnen ondersteunen. Hierdoor is deze workshop geschikt voor alle leden van een (toekomstig) Scrum Team. Niet alleen professionals die al in Scrum projecten participeren en kennis willen maken met hulpmiddelen om dit verder te professionaliseren, maar ook deelnemers die nog geen ervaring hebben met Scrum en daar meer over willen leren.

Deze sessie wordt u aangeboden door Microsoft en Delta-N en begeleid door een aantal ervaren Scrum Masters van Delta-N die de verschillende teams gedurende de dag zullen helpen.

Past Events

Important

Please, check "Scrum workshop" official website for possible changes, before making any traveling arrangements

Event Categories

Technology: Data management, Software & Applications, Software engineering

Other Events with Similar Categories

Other Events with Similar Location or Organizer

Featured Conferences & Exhibitions